Eksperter: Krisemøte kan være russisk påskudd for å ta i bruk biologiske våpen i Ukraina

SISTE: Flere enkeltpersoner har fått status som mistenkt i saken om Stortingets pendlerboliger. Det bekrefter Oslo Politidistrikt overfor Aftenposten. Det er ukjent hvem eller hvor mange det dreier seg om.


KRIGEN I UKRAINA:

  • Det meldes om russiske angrep mot byer i vidt forskjellige deler av Ukraina, blant annet byene Lutsk og Ivano-Frankivsk i vest, og byen Dnipro sentralt/øst i Ukraina som ble truffet av missiler for første gang.
  • Russiske styrker skal ha rykket 5 km nærmere hovedstaden Kyiv det siste døgnet, ifølge amerikanske myndigheter.
  • I ettermiddag (norsk tid) møtes FNs sikkerhetsråd på Russlands forespørsel for å diskutere deres påstand om at USA utvikler biologiske våpen i Ukraina – noe som ville vært i strid med FNs konvensjon om biologiske våpen. Washington D.C. og Ukrainas president Volodymyr Zelensky...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.