Diktatorene godter seg: «Se dobbeltmoralen»

En hel verden satt klistret til bildene av Trump-mobben som angrep det amerikanske parlamentet onsdag kveld. Reaksjonene spenner fra fordømmelse til dårlig skjult skadefryd. Russland: USA «halter på begge bein» Russlands president Vladimir Putin har så langt vært stille, men Konstantin Kosachyov, et høytstående medlem av utenrikskomiteen i overhuset i Kreml, har uttalt på Facebook at «den tapende siden har mer enn nok grunnlag for å anklage vinneren for fusk. Det er klart at det amerikanske demokratiet halter på begge bein» og at «feiringen av demokratiet er over. Dette er, akk, faktisk bunnen». Kosachyov bedyrer at dette er ikke noe han sier […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.