Det er fortsatt mange spørsmål og uklarheter om president Donald Trumps helsetilstand og medisinske behandling for Covid-19. Her er det vi vet om medisinene han offisielt har fått hittil - og nei, listen inneholder verken hydroksylklorokin eller blekemiddel:

1) Antistoffmiks - for pasienter med uvirksomt immunforsvar

Fredag ettermiddag publiserte Det hvite hus et brev hvor det stod at president Trump ble behandlet med to typer antistoffer som er utviklet spesielt til bruk mot koronaviruset. Antistoffer er proteiner, som kroppen bruker for å bekjempe fremmede inntrengere i kroppen - som virus.

Behandlingen er utviklet av selskapet Regeneron, og er fortsatt under klinisk utprøving - det vil si at behandlingen ikke er ferdig testet og godkjent for bruk av amerikanske helsemyndigheter ennå. Tirsdag 29. september, altså kun dager før Trump ble smittet, publiserte selskapet en pressemelding med tidlige funn fra utprøvingen. Den viste at av 275 pasienter som får behandling, ser det ut til at behandlingen reduserer nivået av virus i kroppen, og at den ikke er farlig. Pasientene med best effekt hadde et immunforsvar som i liten grad selv mobiliserte mot viruset. Funnene gjelder pasienter som ikke var så syke at de var innlagt på sykehus idet behandligen startet.