Dette skjer i lufta hvis Kim Jong-un sprenger en atombombe over Stillehavet

Testing av Hwasong-15, Nord-Koreas interkontinentale ballistiske missil.
Nord-Korea har denne høsten kommet med det som kan tolkes som trusler om å gjennomføre prøvesprengninger av atombomber i atmosfæren. — Når det gjelder hvilke grep vi vil ta, vet jeg egentlig ikke, det er opp til Kim Jong Un, sa Nord-Koreas utenriksminister Ri Yong Ho i slutten av september, ifølge CNN. Det er nærmere 30 år siden sist en atombombe har blitt sprengt over brakken. Sett bort fra det åpenbare, trusselen mot verdensfreden, hva vil det si om landet gjennomfører testbomber i luften? Først litt historie: 16. juli 1945 prøvesprengte USA den første atombomben i Alamogordo-ørkenen i New Mexico. I våpenkappløpet under […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.