Nervegass-angrepet: Her er USAs 11 argumenter mot Russlands «falske fakta»

«USA kan med sikkerhet si at det syriske regimet utførte et angrep med kjemiske våpen, ved bruk av nervegassen sarin, mot sitt eget folk i byen Khan Shaykun sør i Idlib-provinsen 4. april 2017. Ifølge observatører på bakken resulterte angrepet i minst 50 og opp mot 100 døde (inkludert mange barn), med ytterligere hundrevis av skader». Det er hovedkonklusjonen i et fire sider langt notat offentliggjort tirsdag kveld, som relativt detaljert oppsummerer den ugraderte delen av amerikanernes etterretning om angrepet. Ifølge USA samsvarer både signaletterretning, sattellittbilder, fysiske prøver fra ofrene og opplysninger fra «troverdige åpne kilder». Dokumentet er ment å […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.