Dette er pute-gründeren som vil erobre nettet: Mener Trump er «utvalgt av Gud» og betalte kausjon for drapsmann

– Åh, vi har presidenten her, den ekte presidenten, alle sammen! Ordene tilhører Mike Lindell (59), den dypt religiøse forretningsmannen som i snart fem år har vært blant eks-president Donald Trumps mest oppsiktsvekkende støttespillere. Siden de to traff hverandre for første gang i august 2016, virker vennskapet å ha blitt stadig tettere: Lindell, som har tjent store penger på salg av puter og dyner gjennom gründerbedriften My Pillow, har tidvis fungert som Trumps personlige rådgiver. Etter valgnederlaget i november 2020, fikk Lindell virkelig blod på tann: Foruten å fremme en rekke substansløse påstander om at valgteknologi-selskapet Dominion hadde tuklet med […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.