Dette er de seks beste gratis-artiklene om verdens farligste statsleder akkurat nå

1: Ambisjonene om det gamle riket Den amerikanske Russland-eksperten Fiona Hill har studert Vladimir Putin i årtier, og jobbet for presidenter i USA på begge sider av det politiske spekteret. I et nytt intervju snakker hun blant annet om Putins ambisjoner for å gjenoppbygge det gamle russiske riket og den store endringen i russisk utenrikspolitikk som skjedde på slutten av 2000-tallet med invasjonen av Georgia og annekteringen av Krim. Hill påpeker at verken Nato eller Europa kan stå opp mot dette alene, men at kampen må føres globalt. Dessverre tror hun at den russiske lederen er kapabel til det meste: […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.