Dette er de økonomiske tiltakene mot korona-krisa

ØKONOMISKE KORONATILTAK: På en pressekonferanse klokka 08.30 i dag, la regjeringen fram en rekke økonomiske tiltak for å demme opp for negative konsekvenser av de nye smitteverntiltakene. Finansministeren, næringsministeren, kulturministeren og arbeids- og inkluderingsministeren var tilstede på pressekonferansen. Regjeringen har gjeninnført flere av støtteordningene fra 2020 med justeringer med mål om at tiltakene skal treffe de som trenger dem. Her er tiltakene: – Forlenge den nasjonale kompensasjonsordningen for næringslivet ut året, men med begrensninger på utbytte. – Gjeninnføre lånegarantiordningen. – Gjeninnføre støtteordningen for store publikumsåpne arrangementer ut mars 2022. – Utvikle en ny lønnsstøtteordning som er tilpasset situasjonen og andre støttetiltak for å holde […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.