Avsløringer, dokumentarer, podkast: De 13 beste Ukraina-fordypningene i dag

I anledning at det er ett år siden det russiske fullskala-angrepet på Ukraina har en rekke internasjonale medier laget saker, enten med overblikk over krigen som har rast i tolv lange måneder, men også reportasjer med sterke historier om enkeltskjebner. Her har vi samlet noen av de beste. LANGLESNING: «Han har tre rådgivere. Ivan den Grusomme. Peter den store. Og Katarina den Store av Russland», skal den russiske utenriksminister Sergej Lavrov ha sagt, ifølge kilder til den britiske økonomiavisa Financial Times. I en fersk langlesning har journalistene fått oppsiktsvekkende uttalelser fra seks mangeårige Putin-allierte, i tillegg til andre personer involvert […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.