Derfor er Mæland så fryktelig streng med Finnmark (Det handler om din region også!)

Montasje
Finnmarkingene er rasende over regjeringen og Monica Mælands harde linje i regionreformen. De protesterer høylydt mot tvangssammenslåingen med Troms, men kommunalministeren viker ikke en tomme. På overflaten  kan det kanskje virke rart, siden Høyre egentlig verken vil ha fylker eller regioner, bare store kommuner og staten på toppen. Regionreformen er kompromisset regjeringen gjorde med Venstre (da de fortsatt satt på Stortinget) og KrF for å få støtte til å gjennomføre kommunereformen. Ingen større kommuner uten større fylker, sa KrF og Venstre. Men hvorfor er det så himla viktig at akkurat Finnmark må bli større? Møre og Romsdal og Rogaland slipper […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.