Den viktigste kampen i klimatoppmøtet finnes i fotnotene

Det har vært tynt med nyheter fra klimatoppmøtet, kalt «COP23», i Bonn. En god nyhet, skal vi tro klima- og miljøminister Vidar Helgesen. Da er det i det minste ikke noe drama. Men hva er egentlig status for møtet? Vi spurte Steffen Kallbekken i Cicero, som er der nå. — Dette er en litt spesiell COP. Det kommer ingen stor pakke fra toppmøtet, man skal bare komme seg videre, sier Kallbekken. Han kom på mandag, sammen med alle politikerne. [faktaboks] Dette er COP23: Klimatoppmøtet («Conference of the Parties») er en årlig samling mellom landene som signerte FNs klimakonvensjon i 1992. Målet er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.