Den store Xinjiang-lekkasjen avslører Kinas skrekkregime

STORSTREIK AVVERGET: Det blir likevel ingen streik i stat og kommuner etter at de tre meglingene som gikk på overtid i natt er avsluttet med enighet. Ikke full enighet, riktignok – Utdanningsforbundet har stemt blankt for å unngå at alle medlemsorganisasjonene i Unio måtte streike, men vil trolig si nei til meklingsresultatet. Dermed vil noen få lærere gå ut i streik i Bergen om fjorten dager, før forbundet vurderer veien videre, ifølge leder Steffen Handal. «Lærerne kommer dårlig ut, jeg minner om at vi var lønnstapere i fjor. Det sørget KS for. Nå legger de igjen opp til et opplegg […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.