Demokrater vil ha vurdering av hvor stor skade Trump-dokumenter kan ha gjort

REPUBLIKANERNE STREVER med å finne en omforent strategi for hvordan partiet skal forholde seg til etterforskningen av Donald J. Trump etter FBIs ransakelse av Mar-a-lago forrige uke. Mens flere av partiets profiler har erklært total mistillit til ordensmakten og bruker slagord som «defund the FBI» i pengeinnsamlingskampanjer, maner mer moderate partikolleger til en viss tilbakeholdenhet.

Flere krever at ransakelsesordren blir offentliggjort for å få innsyn i hvorfor mistanken om at Trump lagrer topphemmelige dokumenter i sitt hjem kan ha vært så sterk at razziaen kan forsvares.

Høytstående representanter fra Demokratene ber etterretningen om en vurdering av hvilken skade Trumps dokumenter kan ha gjort for landets sikkerhet.

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.