De tre viktigste argumentene for og imot å subsidiere oljebransjen

Politikere deler ut milliarder som smertestillende tabletter for tiden. Oljebransjen har bedt om å få slippe å betale en god del skatt de neste årene, mot at den betaler det senere, «når alt er tilbake som før». Det er snakk om over 100 milliarder kroner. Mandag ble Ap, Frp og Sp enig med regjeringen.- til heftig kritikk. Selv statsminister Erna Solberg har advart politikerne mot å la seg rive med av de velsmurte oljelobbyistene. Torsdag blir det vedtatt på Stortinget. Saken er at oljebransjen har blitt ulønnsom, og trenger hjelp. Det er mer olje på markedet enn verden har bruk for, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.