Når voksne skal sette ned foten: Fem surmagede meldinger mot klimastreiken i sosiale medier

Foto: Jon Reidar Hammerfjeld
I dag ofrer tusenvis av norske skoleelever en av sine dyrebare fraværsdager for å markere sin misnøye med hvordan de voksne forvalter planeten vi bor på. Klimastreiken har fått flere representanter for sistnevnte aldersgruppe til å driste seg ut på internett for å sette ungdommen på plass. Resultatet har, helt uavhengig av hva du mener om fraværsproblematikken, variert mellom smått uheldig og helt katastrofal – for avsenderne selv. Her er vår uhøytidelige oppsamling av fem eksempler på surmagede oppdateringer fra sosiale medier de siste dagene. 1. Take it or leave it! Hvem: Sivert Bjørnstad – mangemillionær, representant for Sør-Trøndelag Frp […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.