«De beste folka»: Slik gikk det egentlig med Trumps drømmelag i Det hvite hus

Han skulle drenere Washington D.C.-sumpen og gjøre Amerika storslått igjen – med de aller beste folka på laget. Donald Trumps løfte ble gjentatt i det uendelige før presidentvalget for snart fire år siden. – Jeg kjenner de beste folka. Jeg kjenner de beste lederne. Jeg kjenner de beste deal-makers, skrøt han allerede i 2015. – Vi skal gjøre Amerika stort igjen, og vi skal bruke våre beste folk [...]. Vi kan gjøre det, fordi folka er så enestående, fortsatte han i 2016. Og han ga seg ikke: «Jeg vil ha de beste folka» (5. januar 2016), «Du må velge de […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.