De 4 verste høyreekstreme angrepene siden forrige 22. juli – og ett avverget

— Hva vil det si å aldri glemme? Hva mener vi når vi sier aldri mer 22. juli, innledet statsminister Erna Solberg sin tale utenfor Høyblokka under minnemarkeringen for terrorangrepet mandag. Hun fortsatte: — Terroristens vold oppstod ikke i et vakuum. Tankegodset som motiverte terroren her og på Utøya må fortsatt bekjempes. Hatet var ikke blindt og umotivert. Samme morgen jobbet ansatte i Tønsberg kommune med å vaske vekk spraymaling fra byens 22. juli-minnesmerke, som ble tagget med et hakekors samme natt. Symbolet ble sprayet over diktet som er gravert inn på minnesteinen. Siden forrige gang ministeren holdt minnetale har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.