Dagens samtaler mellom Russland og Ukraina er over: «Kommunikasjonen er vanskelig»

ANGREP BOLIGBLOKK I KYIV: Russland fortsetter sin bombing og beskyting av Kyiv og andre større ukrainske byer, mens fremrykkingen av styrker både i nord, øst og sør ser ut til å stå temmelig stille. En skal være drept og flere skadet etter et luftangrep på et boligområde i hovedstaden. Den viktige flybasen Hostomel like utenfor byen skal være under artillerild. Søndag ble 35 drept da missiler slo ned på en militærleir helt vest i Ukraina, bare to mil fra grensa til Polen.VANSKELIG KOMMUNIKASJON: Det har i dag vært samtaler mellom russiske og ukrainske forhandlere via videolink. Til tross for stadig […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.