Carl I. Hagens venn gir Frp «smutthull» – kjøper avisreklame for 250 000 kroner og holder giverne hemmelige

Carl I. Hagen, førstekandidat for Oppland Frp og Peter Meidell.
I den norske partiloven er det et tydelig forbud mot å ta imot anonyme bidrag i valgkampen: «Politiske partier og partiledd kan ikke motta bidrag dersom giveren er ukjent for partiet». Men i valgkampinnspurten i Innlandet nyter Frp-profil Carl I. Hagen nå godt av nettopp pengegaver fra anonyme personer, via et smutthull i reglene. Komiteen «Carl I. Hagen på Tinget» oppgir overfor Filter Nyheter å ha samlet inn 250 000 kroner spesifikt til Hagens valgkamp om den usikre stortingsplassen i Oppland. Innsamlingen ledes av Hagens nære venn, forretningsmannen Peter Meidell, som har bakgrunn fra Frp og som Hagen samarbeider direkte med om bruken […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.