Britisk storavis: Norge bør tilby Europa billigere gass

BER NORGE OM SOLIDARISKE GASSPRISER: Økte gassleveranser fra «trygge, demokratiske, pålitelige Norge» har vært lyspunktet under energikrisen. Men nå er det på tide å be nordmenn om mer: Å kutte prisen, skriver David Sheppard, leder for energidekningen i storavisa Financial Times, i en kommentarartikkel i dag. Argumentasjonen, slik den ifølge Sheppard fremlegges av «hardhudede» internasjonale oljedirektører når de snakker fritt i private sammenhenger, er at selv om Norge tjener fantasillioner på den rådende situasjonen er det i vår strategiske interesse å unngå at nabolandene kastes ut i bunnløse resesjoner.Selv et moderat priskutt vil hjelpe: «If Oslo was to agree to […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.