Bør heller «heie på guttene», sa Erna: Boikott-debatten fra start til slutt

«Et mesterskap bygget med lik» eller boikott som et «skuldertrekk» i internasjonal sammenheng – slik gikk debatten før Norge var ute av VM i Qatar. Debatten om hvorvidt Norge bør boikotte VM i Qatar har pågått i norske supportermiljøer i 11 år, helt siden Fifa-presidenten annonserte at den arabiske ørkenstaten, et land uten nødvendige anlegg og få fotballtradisjoner, skulle få avholde et av verdens største arrangementer. Årene etter kom avsløringer om Fifa-topper som mottok bestikkelser. Både Qatar og Fifa kom i det internasjonale søkelyset for å tillate slavelignende arbeid på stadionene. NFF med brev til Fifa I lang tid har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.