Bøhler og Helgheim ute av Stortinget – disse politikerne må finne seg en ny jobb

Flere stortingspolikere må finne seg en ny jobb etter årets valgresultat. Blant dem er profilerte politikere som Jan Bøhler og Jon Helgheim, som begge sto på liste for Oslo ved årets Stortingsvalg. I valgprognosene ser det ut til at Bøhler mangler nærmere et par tusen stemmer for å komme inn. For Helgheim har det vært en liten mulighet for utjevningsmandat, men det ser ikke ut til å gå veien. Se liste over øvrige politikere nederst i saken.  «Mr. Groruddalen» Sommeren 2020 meldte Jan Bøhler at han ikke ville stille på neste stortingsvalg for Arbeiderpartiet. Etter at han fikk høre at anonyme kilder […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.