BARN OG SMITTE: Detaljene om de 5 tilfellene vurderingene hviler på – pluss overraskelsen på Lillestrøm

Samtidig som barn i Norge har startet opp i skole og barnehage etter ferien, har Folkehelseinstituttet (FHI) startet opp en helt egen smittestudie: KoronaBarn. Instituttet skal studere smitte i barnehager og skoler hos barn under 12 år. «Det er nødvendig med norske undersøkelser og studier for å øke kunnskapsgrunnlaget», begrunner FHI. Det er nemlig slik at kunnskapen om hvordan smitte mellom barn foregår, er basert på noen veldig få rapporter om utbrudd fra en liten håndfull land. 1) Frankrike: Niåring innom tre skoler - ingen smittet I Frankrike ble smitteoppsporing i kjølvannet av en korona-smittet niåring grundig dokumentert i februar. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.