Arrestert russer startet spionvirksomhet i 2014, mener svensk politi

DET RUSSISKE PARET I 60-ÅRENE som tirsdag morgen ble arrestert i Stockholm en oppsiktsvekkende politiaksjon der agenter firte seg ned til deres villa fra helikopter, og er mistenkt for å være spioner, beskrives av naboer som «gulliga og trevliga». De har bodd i det rolige villastrøket siden 2015, året etter at den hovedmistenkte ifølge politiet startet etterretningsvirksomheten. Han driver til daglig med import og eksport av blant annet elektroniske komponenter. Ekspert sier det er uvanlig av russisk etterretning å rekruttere sivile russiske statsborgere til spionasje. Dagens Nyheter/SVT/VG

ETTER EN MÅNEDS uvanlig tilbaketrukket tilværelse har Jair Bolsonaro begynt å utfordre resultatet i valget han tapte i oktober.

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.