– Det skumle er når «null innvandring» gir valgseier, sier hjernen bak EUs flyktningavtale

Gerald Knaus, leder av tankesmien ESI (European Stability Initiative)
Gerald Knaus, leder av tankesmien ESI, står bak ideene som til slutt ble til den kontroversielle «EU-Tyrkia-avtalen». Nå når avtalen er brutt, frykter han FNs 70 år gamle flyktningkonvensjon står på spill.  I september 2015 ble bildet av en liten gutt med rød T-skjorte og blå shorts, skylt opp på en tyrkisk strand med ansiktet ned i sanden, selve symbolet på den dramatiske flyktningkrisen som utspilte seg over Middelhavet. Treåringens familie flyktet fra krigen i Syria, slik tusener av mennesker døde i sitt forsøk på å nå Europa.  Gerald Knaus tenkte at dette ikke kunne fortsette. Ingen skulle måtte risikere […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.