Anket på stedet: Her er hele dommen mot Laila Bertheussen

Fredag ettermiddag falt dom i den mye omtalte saken mot tidligere justisminister Tor Mikkel Waras samboer Laila Bertheussen, som sto tiltalt for angrep på de høyeste statsorganenes virksomhet, trusler, å ha diktet opp en straffbar handling og brudd på brann- og eksplosjonsloven. Like etter klokken 12 ble det klart at Bertheussen dømmes til 1 år og åtte måneder i fengsel. Retten mener at hun står bak samtlige av handlingene i tiltalen, inkludert å ha skrevet «rasisit» på egen husvegg, startet brann i en søppelkasse og sendt trusselbrev til seg selv og ekteparet Tybring-Gjedde. «Det er sjokkerende, dette. Jeg anker på stedet, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.