Angrepet av innvandrerfiendtlig mobb i Moria: – Jeg tror de er i stand til å drepe

– De begynte å slå bilen med stokker, og kastet steiner så store som tre knyttnever. Én stein kom gjennom bakvinduet og traff nesten tolken vår i hodet. Sjåføren vår ble dratt ut av bilen. Hun var halvveis ute på gata før hun klarte å dra seg inn igjen og tråkke på gassen mens kollegaen hennes i passasjersetet holdt rattet, forteller tyske Romy Bornscheuer (22), en av helsearbeiderne som jobber som frivillig ved en klinikk i Moria. Da meldingene kom om at Moria-leiren sto i brann, kastet hun og kollegaene seg i bilen for å hjelpe migrantene. De ville sette opp […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.