Amnesty: Assad-regimet sendte 5000 politiske fanger i galgen – Indiske it-arbeidere hadde ulovlig tilgang til norsk nødnett (Nyhetsbrev)

Foto: Amnesty International
Dette er et nyhetsbrev du kan få rett i innboksen din tidligere på dagen! Har du forresten sjekket Trump-chatboten vår? Nå er den matet med dagens info.   Fabian Stang (H) vil utfordre Michael Tetzschner (H) i kampvotering, Hadia Tajik (Ap) får kjeft av Naturvernforbundet, og i natt er det muntlige rettsforhandlinger før ankeavgjørelsen om Trumps innreiseforbud. Ellers? MASSEHENRETTELSER: Assad-regimet i Syria skal i hemmelighet ha henrettet minst 5000 politiske fanger i Sednaya-fengselet utenfor hovedstaden Damaskus fra 2011 til 2015. Ifølge en fersk Amnesty-rapport kan tallet ha vært så høyt som 13 000. Fangene ble hengt, ti og ti om gangen, før likene ble […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.