Alkoholnekt etter midnatt og smittebrems: «Ferien er over»

«Jeg tror det er klart for de fleste nå: Ferien er over», innledet helseminister Bent Høie (H) på fredagens andre pressekonferanse. Han siktet til «jobben med å bekjempe koronaviruset». Vi må gjøre alt vi kan for å holde barnehager, skoler, sykehjem og arbeidsplasser åpne, sa helseministeren, og fortsatte med at det betyr at andre ting må bremses og settes på vent: Grensen på maks 200 personer på arrangementer beholdes. Konkurranser i breddeidretten for voksne tillates ikke slik planlagt. Avstand på kinoer og andre, tilsvarende arenaer lempes ikke på. Fra og med i morgen blir det forbudt å servere alkohol etter […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.