Aggressive koronademonstrasjoner i München – nedslående om behandling i USA

OPPTØYER I MÜNCHEN: Rundt 5 000 personer gikk ut i gatene i den sørtyske byen München, onsdag, for å demonstrere mot myndighetenes koronatiltak. Ifølge politiet oppførte mange av de fremmøtte seg aggressivt, og én journalist ble angrepet og minst én politibetjent ble hardt skadet i sammenstøtene. Enkelte demonstranter skal ha vist fram insignia for grunnlovsstridige organisasjoner og voldelig motstand. Til sammen elleve personer ble pågrepet etter det som er den siste i en rekke av voldelige motdemonstrasjoner mot koronatiltakene i Tyskland de siste ukene. VIRKER IKKE MOT OMIKRON: Sykehus i USA roper varsko etter at en mye brukt behandlingsform mot covid-19 viser seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.