Abort-avsløring har antent debatten – nå mobiliserer partiene for mellomvalg

HELT UT MED RUSSISK OLJE, BANK, MEDIEHUS OG PATRIARK: I en stor opptrapping av sanksjonene mot Russland går EU-kommisjonen inn for å stanse importen av russisk olje – «seaborne and pipeline, crude and refined» – innen utgangen av året (riktignok med unntak for Ungarn og Slovakia, som har viktige råoljeraffinerier direkte tilkoplet russiske rørledninger). Det har kommisjonens president Ursula von der Leyen kunngjort i EU-parlamentet i Strasbourg, skriver The Guardian. Hun søker nå tilslutning fra samtlige 27 medlemsland til den sjette sanksjonspakka, som også omfatter å kaste Russland største bank ut av betalingssystemet Swift, å forby tre statseide mediehus å kringkaste […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.