8. mai: Gjenåpningen av Norge kort oppsummert, gladnytt fra Italia, kriseattest for Raja

11. mai, 1. juni og 15. juni er nøkkeldatoene i åpningen av Norge fremover. Regjeringen lar grunnskoler og videregående skoler åpne i neste uke, samt kjøreskoler. Bedriftene i de største byene oppfordres til fortsatt å legge til rette for hjemmekontor av frykt for trengsel på kollektivtrafikken. Høyere utdanning åpner bare for de som risikerer å bli forsinket i studiene, rundt 25 til 30 prosent av studentene, ifølge VG. Antallet som kan være samlet i private grupper øker fra 5 til 20, så lenge avstandsregler kan overholdes. Det er lov til å samles opp mot 50 personer på et offentlig sted, så lenge man kan holde én meters avstand […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.