8. april: Pandemien verden over – dette skjedde mens du sov

  • Boris Johnson er fortsatt på intensiven, men puster selv med oksygentilførsel, ifølge utenriksminister Dominic Raab.
   
  • Danmarks tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, fra Høyres søsterparti Venstre, skriver i et innlegg i Berlingske at han slett ikke er sikker på at Danmark har valgt riktig strategi fremover. Han støtter bråbremsen i midten av mars, men mener regjeringen nå er for forsiktig, og kritiserer samtidig hemmeligholdet om modellene til det danske folkehelseinstituttet. «Det er enkelt å tråkke på bremsen. Og det kan gjøres når som helst hvis det plutselig går for fort. Men hvis vi ikke tør risikere å starte hjulene, vil Danmark stoppe»skriver han.
 
  • Mauro Ferrari slutter ett...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.