8. april: Pandemien verden over – dette skjedde mens du sov

Boris Johnson er fortsatt på intensiven, men puster selv med oksygentilførsel, ifølge utenriksminister Dominic Raab.   Wuhan har åpnet opp etter to måneders nedstengning onsdag. En by lengre nord, Suifenhe City, begynte imidlertid å begrense beboernes bevegelsesfrihet etter samme oppskrift som Wuhan gjorde i februar, i frykt for en ny virus-oppblomstring i Kina.   Danmarks tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, fra Høyres søsterparti Venstre, skriver i et innlegg i Berlingske at han slett ikke er sikker på at Danmark har valgt riktig strategi fremover. Han støtter bråbremsen i midten av mars, men mener regjeringen nå er for forsiktig, og kritiserer samtidig hemmeligholdet om modellene til det danske […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.