7 feilaktige påstander om valget: Dette er løgnene fra Trump og hans tilhengere

Om du ikke fikk med deg denne ukas mest bisarre tv-opplevelse – Trump-kampanjens urovekkende pressekonferanse der Rudy Giuliani la frem en rekke udokumenterte påstander om omfattende valgjuks – kan du se den i sin helhet her. Etter pressekonferansen var Trump-advokat Sidney Powell tydelig på hva som er målet: «For å være ærlig – hele valget i alle vippestater bør ses bort ifra og de lovgivende forsamlingene bør sørge for at det blir utpekt valgmenn for Trump», uttalte hun i intervju med Fox. Trump-kampanjens strategi handler altså om å skape så mye usikkerhet rundt valgresultatet at folkevalgte fra Det republikanske partiet i ulike […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.