6 ganger Trump bagatelliserte covid-19 før han selv ble smittet

President Donald Trump har i ni måneder møtt koronapandemien med lite kunnskap, høy selvtillit og latterliggjøring av tiltak. Nå har han og kona Melania Trump testet positivt for viruset selv, én måned og to dager før valgdagen. De neste dagene vil vise hvordan han håndterer å drive valgkamp i karantene. Han offentliggjorde smitten på Twitter med ordene «vi vil komme oss gjennom dette SAMMEN». Det er ikke akkurat slik han har ordlagt seg fram til nå. 1) «Siste sving» Den 10. september snakket Donald Trump til supportere i en flyplasshangar i Michigan, da han hevdet at USA «runder den siste svingen» i landets […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.