59 dager igjen: Eksplosiv artikkel om Trumps soldat-fornærmelser – militære slår tilbake i sosiale medier

Trump-apparatet er fredag i høygir for å forsøke å benekte Trump-uttalelsene som er gjengitt i en artikkel fra magasinet The Atlantic som gikk viralt umiddelbart etter publisering. «Tapere» Artikkelen handler om hvordan presidenten overfor staben sin ved flere anledninger har brukt ord som «losers» og «suckers» og generelt svært respektløse resonnementer for å beskrive amerikanske militære – levende og døde. «Taper»-kommentarene rammer både falne soldater, nålevende veteraner i USA og krigsfanger/savnede. Kildene beskriver en president som konsekvent både er kunnskapsløs i grunnleggende krigshistorie og stiller seg uforstående til at han skal bruke tid på å hedre personer som ikke «vant». Ifølge […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.