5 ting du må vite om krisen på grensa mellom Tyrkia og Hellas

Flere tusen flyktninger og migranter har den siste uka forsøkt å ta seg over grensa fra Tyrkia til Hellas – og scenene fra den nordlige Evros-regionen har tidvis vært voldsomme. Meldinger om at greske grensevakter skal ha skutt og drept én person er imidlertid ikke bekreftet, men det er på det rene at myndighetene har mobilisert kraftig: Tidligere denne uka hevdet greske myndigheter at de så langt har hindret over 37 000 mennesker fra å ta seg inn i landet, samtidig som de har bestemt at det ikke lenger er mulig å søke asyl (dette gjelder i første omgang i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.