5 punkter: Dette må du vite om brexit-sirkuset akkurat nå

Labour-leder Jeremy Corbyn og statsminister Boris Johnson.
Den politiske situasjonen i Storbritannia er mildt sagt uoversiktlig, men fortvil ikke: Her er en lynkjapp innføring i brexit-sirkuset akkurat nå - på det som etter alt å dømme blir en svært intens dag i det britiske parlamentet. 1) Vil hindre «no deal» Opposisjonen og motstandere av «no deal»-brexit vil forsøke å vedta en ny lov som tvinger Boris Johnson til å be EU om en utsettelse i tre måneder dersom han ikke har klart å fremforhandle en avtale innen 19. oktober (dagen etter det viktige EU-toppmøtet), med mindre parlamentet stemmer over og godkjenner en avtaleløs brexit. 2) Vil bli […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.