48 dager igjen: Nå er det veldig, veldig viktig at Biden (77) ikke får korona

Siden alt tydeligvis handler om hvorvidt du er på den ene eller den andre siden i USA, blir alt fra helt harmløs, til potensielt svært skadelig oppførsel polarisert. Smitteverntiltak tilhører siste kategori. Der Joe Biden sitter i huset sitt og «taler til folket» via webkamera for sin egen og alle andres sikkerhet, snakker Donald Trump til folk i store ansamlinger der det demonstrativt ikke brukes munnbind. Det har blitt så politisert at det gir komiske utslag på begge sider: Demokratene: «Keep back!» Blant demokratene er det så vidt aksebtabelt å lette på munnbindet for å ta noen slurker vann, og skal […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.