47-åring gikk fra lovens strengeste straff til full frifinnelse

FRA 21 ÅRS FORVARING TIL FRIFINNELSE: Norskbosnieren Zikrija Krkic (47) ble i dag frifunnet for et dobbeltdrap begått med automatvåpen i Bosnia i 2014, etter først å ha blitt dømt i Drammen tingrett til 21 års forvaring med en minstetid på ti år. Borgarting lagmannsrett slår fast at det er reell tvil knyttet til nøkkelbevisene i saken også etter at norsk politi gjorde omfattende nye undersøkelser.. «Svakhetene og manglene ved den bosniske etterforskningen – herunder manglende dokumentasjon for betydningsfulle etterforskingsskritt – har på viktige punkter heller ikke fullt ut latt seg reparere under den senere norske etterforskningen», skriver Borgarting. Heller […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.