39 drept da missil slo ned på jernbanestasjon med flere tusen sivile

MASSAKRE PÅ STASJONEN: Byene i Donbas-regionen øst i Ukraina er i dag under hardt bombardement. Myndighetene sier 39 ble drept og 89 skadet i missilnedslaget  i dag tidlig på jernbanestasjonen i Kramatorsk; en av de østligste stasjonene som fortsatt er i drift og et sentralt knutepunkt for flyktninger på vest vestover fra de stadig mer intense kampene. To raketter skal ha slått ned på et tidspunkt da det befant seg 4000 mennesker på stasjonen, sier guvernøren i Donetsk. Utenriksminister Kuleba kaller angrepet en «bevisst nedslakting». President Zelenskyj, som senere i dag skal møte EU-kommisjonens president i Kyiv, sier angrepet «viser at […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.