33 dager igjen: Biden endrer strategi – får ikke tak i nok velgere på telefon

Joe Bidens valgkampstrateger har ombestemt seg: De neste fire ukene skal mange hundre frivillige banke på dører for å møte velgere ansikt til ansikt i Nevada, Michigan, New Hampshire og Pennsylvania – vippestater der Biden i praksis er nødt til å vinne. Helt siden i vår har Bidens stab lagt hjemmebesøkene på is med henvisning til pandemien. Avveiningen har vært en blanding av rent smittevernhensyn og en antagelse om at mange som er bekymret for covid-19 vil reagere negativt på å bli oppsøkt på dørstokken, og anerkjenne Demokratene som mer ansvarlige om de lar være. Det har lenge vært et dilemma for Demokratene […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.