30 drept i helgas angrep på boligblokk i Dnipro

MINST 30 BLE DREPT i det russiske missilangrepet på en boligblokk i Dnipro lørdag – en av dem er et 15 år gammelt barn. Det gjør angrepet til det dødeligste enkeltangrepet i Ukraina-krigen siden september i fjor. Det er ikke lenger stort håp om å finne flere overlevende i den ødelagte blokka, som skal ha vært hjem for 1700 mennesker. 

I natt har bomber slått ned i Sumy oblast 44 ganger, ifølge lokale myndigheter. Også Zaporizjzja er angrepet, med sivile skadet som resultat. Ukraina kan vente flere leveranser av tunge våpen fra Nato-landene snarlig, sier forsvarsalliansens generalsekretær Jens StoltenbergKyiv International/AFP/AP News

DEN REPUBLIKANSK-KONTROLLERTE Representantenes hus krever innsyn i hvem som har besøkt president Joe Bidens private hjem

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.