30. april: WHO utpeker Sverige som fremtidig forbilde, helsemyndighetene har tro på immunitet

Norge følger etter land som Saudi-Arabia og Russland, og kutter i oljeproduksjonen for å få oljemarkedet i balanse. – Det betyr ingenting for oljemarkedet. Men det er en dugnad og det er viktig at man er med å bidra, sier oljeanalytiker Helge Martinsen i DNB Markets til E24. Årsaken til at kuttet har lite betydning, er at det av ulike årsaker kun kuttes en femdel av det oppgitte kuttet i praksis.   Konkursfrykten avtar i norske bedrifter. For en måned siden fryktet 32 prosent av bedriftene i landet konkurs. Nå er andelen som frykter at de går dukken 19 prosent, ifølge en NHO-undersøkelse. Frykten er størst på Svalbard og i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.