28 dager igjen: Hvorfor i alle dager gjorde Trump dette?

President Donald Trump kunngjorde overraskende tirsdag kveld at han har instruert finansministeren til å stanse forhandlingene med Demokratenes kongresspolitikere om krisepakken på omlag to billioner dollar som er ment å stimulere amerikansk økonomi i koronakrisen. Nyheten om at prosessen ser ut til å være frosset fram til valget 3. november rystet Wall Street og førte umiddelbart til fall på de amerikanske børsene. https://twitter.com/TheStreet/status/1313579785692622849?s=20 Demokratene – som bare har flertall i ett av kongresskamrene – kuttet kraftig i sitt gjeldende forslag i forrige uke, og finansminister Steven Mnuchin aksepterte da en ny runde forhandlinger i en samtale med Demokratens leder i Representantenes hus, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.