28. april – Dette skjedde mens du sov: Stockholm kan oppnå flokkimmunitet i mai, ifølge svensk ambassadør

Over tre millioner er bekreftet smittet med koronaviruset verden over.   Regjeringen melder at testkriteriene i Norge utvides. Blant gruppene som nå skal prioriteres for testing er lærere og elever, samt ansatte på skolefritidsordningen. I løpet av mai skal alle med symptomer ha mulighet til å teste seg, sa Bent Høie på gårsdagens pressekonferanse.   Sveriges ambassadør i USA mener Stockholm kan nå flokkimmunitet i løpet av mai. «Rundt 30 prosent av menneskene i Stockholm har oppnådd immunitet», sa Karin Ulrika Olofsdotter til den amerikanske kringkasteren NPR.   New Zealand har begynt å løsne på sin strenge lockdown. Folk kan reise til jobb, tilbringe mer tid ute og bestille takeaway-mat for første […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.