27. april – Dette skjedde mens du sov: Spanske barn får endelig leke ute, Kina letter eksportforbud

Åpning og lettelser i tiltak er gjennomgangstonen i flere land i Europa og delstater i USA. I Spania får barn under 14 år endelig gå ut av huset, i en kilometers omkrets fra der de bor. Eldre skal trolig få lov til å gå ut den 2. mai. «Jeg husker ikke hvordan man sykler», sier et barn den spanske storavisa El País har intervjuet. Det jenta ønsker seg mest av alt, er å treffe sine venner.   Italia vil lette de strenge begrensningene landet innførte for syv uker siden. Statsminister Giuseppe Conte sa at tiltakene ville bli sluppet fra 4. mai. Folk vil da få lov til å besøke sine slektninger […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.