23 grunner til at dette bildet sier ALT om Brexit

Boris Johnson gikk på et historisk nederlag i det britiske parlamentet tirsdag kveld, da han tapte sin aller første avstemning som statsminister. Med 27 stemmers overvekt vedtok flertallet at Underhuset i dag skal debattere og stemme over den såkalte «Benn Bill», lovforslaget som vil stikke kjepper i hjulene for en «no deal»-brexit. Forslaget vil tvinge Johnson til å be EU om en utsettelse i tre måneder dersom han ikke klarer å fremforhandle en avtale innen 19. oktober, med mindre parlamentet vedtar at brexit uten avtale er greit. 21 tory-medlemmer stemte mot sin egen regjering, hvorpå Johnson gjorde alvor av truslene […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.