22. mai: USA trekker seg ut av våpenavtale + FHI advarer mot høststenging

NEI TIL NY STENGING: Onsdag advarte FHI i en rapport om at nye koronabølger kan komme samtidig med de årlige influensaepidemiene i oktober. Camilla Stoltenberg advarer i et intervju med NRK mot en ny stengning av landet, selv om smittetallene skulle øke. DROPPER VEKSTMÅL: 3000 delegater fra hele Kina med rådgivere rådgivere møtes nå til landets viktigste politiske møter, den årlige folkekongressen. For første gang på mange år setter ikke Kina noe måltall for hvor mye økonomien skal vokse. Arbeidsledighet og økonomiske problemer dominerer agendaen for møtet. Kommunistpartiet vil trolig også vedta en kontroversiell nasjonal sikkerhetslov for Hongkong. Loven vil forby «forræderi, løsrivelse, oppvigleri og undergraving». Hongkongere demonstrer mot loven. USA truer på sin side med […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.