21. mars: Koronakrisen verden over – Dette skjedde mens du sov

  • Amerikansk etterretning advarte Det Hvite Hus om en sannsynlig pandemi i januar og februar. De estimerte ikke tidspunkt for utbrudd eller anbefalte spesifikke tiltak, men advarte basert på utviklingen i Kina. Det sier kilder til Washington post. Dette mens president Trump totalt underspilte risikoen for egen befolkning (har du ikke lest vår artikkel om utviklingen i Trumps korona-uttalelser? Se her).
 
  • New York følger Californias eksempel, og stenger ned byen etter mer eller mindre samme modell som vi er kjent med her i Norge. Smeltedigelen på østkysten er blitt episenteret for utbruddet i USA. Restriksjonene er gyldig fra søndag kveld.
 
    ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.